Asiakkaat

Liity Zimplen tyytyväisten asiakkaiden joukkoon


”Kunnianhimoisena tavoitteenamme oli saada uusi CRM-järjestelmä myyntitiimimme käyttöön nopealla aikataululla. Työskentely Zimplen kanssa oli suoraviivaista ja tehokasta, ja käyttöönotto sekä käyttökoulutukset saatiin maaliin aikataulun mukaisesti. Asiakaspalveluasenne ja tuki projektin aikana olivat kiitettävällä tasolla ja olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Zimplen kanssa.”

Iska Nirviö, Chief Financial Officer, Amerplast

Amerplast tarjoaa joustopakkausratkaisuja sekä elintarvike- että muita pakkauksia
suurimmille toimijoille Euroopassa. Yritys on yksi Euroopan suurimmista fleksopainajista ja pussien saumaajista. Amerplast työllistää noin 470 henkilöä ja yrityksellä on tuotantolaitoksia Suomessa ja Puolassa sekä myyntikonttorit Saksassa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Amerplastilta meihin otti yhteyttä Iska Nirviö, joka halusi pistää kerralla koko firman myyntiprosessin uuteen uskoon Pipedriven avulla. Kesäkuun 2020 alussa Zimple määritti Amerplastin kanssa tavoitteen: juhannukseen mennessä meillä olisi Amerplastin myyntiprosessi optimoituna Pipedriveen ja myös Euroopan laajuisesti levittäytynyt myyntitiimi koulutettuna käyttämään järjestelmää. Kunnianhimoinen tavoite myöskin toteutui. Tuli kirjoitettua tästä niin pitkä juttu, että tuota vihreää nappia painamalla pääset sen lukemaan.

Suomiteline-Logo-vaaka_SININEN_RGB
SuomiTeline_PeterKorhonen_Large-590x671 (1)

“Uskon, että teimme juuri oikean valinnan. Zimplen kanssa toimiminen on ollut alusta saakka selkeää ja suoraviivaista. Olemme pystyneet keskittymään olennaiseen ja saaneet myyntimme nyt erinomaiseen seurantaan.”

Peter Korhonen, Toimitusjohtaja, Suomi Teline Oy

Suomi Teline on nykymuotoisenaan vuodesta 2017 asti tehnyt itselleen merkittävää jalansijaa Suomen rakennustelinebisneksessä. Korhosen Peterin vetämä tiimi huolehtii vuosittain useiden satojen työmaiden turvallisesta telineurakoinnista.

Peter otti Zimpleen joulukuussa 2019 yhteyttä, sillä heillä oli myyntitiimiin tullut uusi vahvistus, jolle pitäisi saada työkalut paikalleen. Otimme samantien Suomi Telineelle käyttöön Pipedrive -alustan pelkästään telinemyynnin hallintaan. Toisessa vaiheessa loimme alustan valmiiksi Suomitelineen molempia pääliiketoimintoja tukevaksi kokonaisuudeksi.

Ajoimme valmiiksi kaikki Suomi Telineen asiakkaat ja vanhat tarjoustiedot olemassaolevista tiedostoista ja laitoimme samalla koko myynnin prosessin moderniksi.

Koulutimme tämän mahtavan suomalais-virolaisen tiimin Pipedriven tehokkaaseen käyttöön ja nyt homma rokkaa ja suunta on ylöspäin!

 

 

 

”Kaikki meni todella zimppelisti. Käyttöönotto meni joustavasti ja saimme juuri sitä mitä tilasimme”

Juuso Lehmuskoski, Nordic ID Oyj

Nordic ID listautui Helsingin pörssin First North -markkinapaikalle vuoden 2018 loppupuolella, ja maailmanvalloitus lähti rytinällä käyntiin.

Nordic ID:llä myynnin seuranta vaatii äärimmäisen tehokkaita ja ketteriä työkaluja, sillä heillä on asiakkuuksia Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa, ja näin ollen myös myyntiresurssit ovat sijoittuneet ympäri maailmaa.

Pipedrive osoittautui juuri oikeaksi järjestelmäksi Nordic ID:n tarpeisiin, kun vanhan Microsoft Dynamics Nav -järjestelmän tilalle etsittiin uutta ketterämpää CRM-järjestelmää. Eri tuotealueiden ennustaminen ja myyntiluvut raportoituvat nykyään helposti uuden järjestelmän tuotehallinnan ansiosta. Pipedriven avulla Juuso Lehmuskoski (Vice President, Services & Solutions) pystyy nyt seuraamaan sekä myyntiprosessien että asiakasprojektien tilannetta kätevästi yhdestä järjestelmästä.

”Oli suorastaan huvittavaa nähdä, mitä kaikkea Pipedrivella voi tehdä, vaikka kuvittelin tuntevani ohjelman pari vuotta sitä jo käyttäneenä.”

– Jukka Walliander, Pleinert&Partner Finland Oy

Pleinert & Partner on yksi Suomen arvostetuimmista rekrytointikumppaneista, joka on kasvanut viimeisen muutaman vuoden aikana 14 hengen organisaatioksi. Pleinert & Partnerin ammattitaitoon luottavat tänä päivänä useat yritykset ympäri Suomea koosta riippumatta.

Pipedriven Pleinert & Partner otti käyttöönsä muutama vuosi sitten ostamalla lisenssit suoraan pipedrive.comista. Alkuperäisestä käyttöönotosta ja konfiguroinnista vastasi yhtiön toimitusjohtaja Jukka Walliander itse.

”Oli suorastaan huvittavaa nähdä, mitä kaikkea Pipedrivella voi tehdä, vaikka kuvittelin tuntevani ohjelman pari vuotta sitä jo käyttäneenä.

Tarpeiden läpikäynti kävi ripeästi ja Zimplellä oli mielessään pari ennalta mietittyä ehdotusta, miten Pipedriveä voisi meidän tarpeisiimme räätälöidä. Yhdistimme heidän ehdotuksemme omiin näkemyksiimme ja muutokset tehtiin hetkessä, joten muutosprosessi olisi tuskin voinut laskutuksensiirtoineen olla sujuvampi.

Muutokset on otettu päivittäiseen käyttöön ja minulla on Zimplestä pelkkää positiivista sanottavaa.”