fbpx
Zimple - KUMPPANISI MYYNNIN ja markkinoinnnin YHTEISPELISSÄ

Myynnin ja markkinoinnin pelikirja

Alkuvuodesta teimme myynnin pelikirjan, jonka voi ladata täältä. Sitä onkin ladattu oikein mukavasti ja pelikirjasta on palautteen mukaan pidetty, joten päätimme jatkaa palvelua.

Tällä kertaa rakensimme vähän erilaisen pelikirjatyyppisen materiaalin aiheesta, jossa on monissa firmoissa vielä paljon kehittymisen varaa: myynnin ja markkinoinnin yhteispeli. Edellisen pelikirjan tapaan tämäkään ei ole valmis teos jonka voit ottaa sellaisenaan käyttöön omassa organisaatiossasi. Mutta olemme keränneet siihen ajattelun pohjaksi omia kokemuksiamme, tapoja ja prosesseja, joiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan juuri teidän tapaanne toimia.

Meillä sisäisesti myynnin ja markkinoinnin yhteispeli on tärkeä aihe, jota konsultoimme myös asiakkaillemme. Haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä rakentamaan taktista markkinointia  palvelemaan myyntiä. Näemme paljon kehittämisen varaa liidien hankinnassa, myyntiprosessien luomisessa ja markkinointiprosessien loppuun viemisessä. Siksipä rakensimme materiaalin, jossa käymme yleisellä tasolla läpi omaa tapaamme toimia ja rakentaa siten ideoita teille toimintanne kehittämiseen.

Pelikirjassa perataan viittä aihealuetta: Myynti ja markkinointi yhdessä, markkinointi, myynti, markkinointiautomaatio ja CRM-järjestelmä. Kun puhumme markkinoinnista, tulkintamme on suoraviivaista taktista markkinointia – emme ota kantaa markkinointiin kokonaisuutena. Myynnistä puhuessamme otamme taas enemmän kantaa siihen, miten myynnin prosessien tulee antaa tukea myyjille ja sitä kautta rakentaa kulttuuria yrityksen sisälle. Myynnin ja markkinoinnin yhteispelissä koitamme nostaa esille miten markkinointi on merkittävässä roolissa myynnin ensiaskeleissa (liidien hankinta) mutta myös tukemassa päätöksentekoa ja lisämyyntiä.

Päivitämme pelikirjaa aika ajoin, ja tulemme kirjaamaan tänne kaikki muutokset ja päivitykset joita teemme.

Ps. Latamaalla pelikirjan pääset meidän markkinointilistoille (ei hätää, emme lähetä sinulle uutiskirjeitä).

lataa myynnin ja markkinoinnin ”pelikirja” ilmaiseksi!

Pelikirja on lainausmerkeissä, koska ei se ihan puhdas pelikirja ole. Mutta siinä on ajatuksia toiminnan kehitykseen erityisesti myynnin ja markkinoinnin yhteispelin näkökulmasta!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Soita 000 000 0000