Konsultointipalvelut Nykyisille Pipedraivaajille

Saatko täyden hyödyn irti Pipedrivesta?

Miten zimple voi auttaa?

Me Zimplellä olemme erikoistuneet auttamaan yrityksiä Pipedriveen liittyvissä asioissa. Meidän kautta saat Pipedrive lisenssien lisäksi myös konsultointipalveluita Pipedriveen. Autamme mielellämme myös nykyisiä Pipedrive käyttäjiä, nykyiset lisenssit voidaan siirtää meille ilman sen suurempaa projektia. Missiomme on auttaa kaikkia Suomalaisia Pipedrive-käyttäjiä järjestelmään liittyvissä asioissa. Meidän kautta on myös mahdollista saada lisenssit Suomalaisella verkkolaskutuksella 30 päivän maksuajalla.

Siirtämällä lisenssit meille, siirtyy myös kaikki tukipalvelut Zimplelle, eli saatte meiltä suomenkielisen tuen. Meidän henkilökunta istuu Espoossa, joten voimme tarvittaessa tulla myös paikan päälle, oli yrityksenne missä päin Suomea tahansa.

Miksi siirtäisin Pipedrive lisenssit zimplelle?

Kaikki irti pipedrivesta

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille maksuttoman kick-off- / esittelypalaverin, jossa esittelemme itsemme ja kuulemme mielellämme teistä lisää. Kick-off-palaverin jälkeen voimme myös tarjota meidän konsultointipalveluita teidän tarpeiden mukaan. 

Yleisimmät projektit ovat liittyneet joko Pipedriven uusiin ominaisuuksiin (esim. Leadbooster tai raportointi/mittarointi), integraatiopalveluihin tai koulutuksiin. Pipedriven mahdollisuudet ovat todella laajat, me voimme auttaa teitä saamaan järjestelmästä kaiken irti.

Useimmat projektit ovat noin muutaman päivän hommia, joten kustannukset ovat pysyneet hyvin kurissa.

INtegraatio- palvelut

Zimple integrations palvelun avulla voit yhdistää Pipedriven useaan eri järjestelmään. Olemme toteuttaneet projekteja, jossa Pipedrive on yhdistetty mm. M-files, Visma Sign, Jira, Monday ja eri Google palveluihin. Pipedriven yhdistäminen eri järjestelmiin onnistuu ketterästi ja mikäli tarvitsette integraatio apuja Pipedriven kanssa, kannattaa ottaa meihin yhteyttä.

Useimmat integraatiotyöt ovat noin 1-2 päivän mittaisia, joten kyseessä ei ole kymmenien tuhansien projekti. Jos järjestelmästä löytyy hyvät rajapintakuvaukset ja mahdollisesti API- kuvaukset, voimme antaa projekti tarjouksen erittäin nopeasti.

LAskutus joustavaksi

Zimplen kautta saat Pipedrive-lisenssit Suomalaisella verkkolaskutuksella suoraan taloushallinnon järjestelmääsi. Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille 14-30 päivän maksuajan.

Kaikki lisenssihinnat ovat täysin vastaavat kuin suoraan Pipedrivelta ostaessa, mutta Zimpleltä saat lisäksi suomenkielisen tuen ja konsultointipalveluita tarvittaessa.

Zimplen kautta saat myös koontilaskun, jolloin voimme laskuttaa Pipedriveen liittyvät softat (Leadfeeder, Visma Sign tai Vainu) samalla laskulla.

ASIAKKAITAMME

Kuvassa CRM-järjestelmän myyntiputkinäkymä

Tarkista viimeisimmät blogimme