käyttöönotto- ja tukipalvelut

OHJELMISTOT ja konsultointi edullisesti Zimpleltä

käyttöönotto SIMPPELISTI

Oli kyseessä uusi CRM-järjestelmä tai markkinointiautomaatio on järjestelmän käyttöönotto aina oma projektinsa. Kun uusi järjestelmä otetaan käyttöön, on tämä hyvä hetki myös analysoida olemassa olevat prosessit ja luoda tai parantaa prosessit viimoisen päälle. 

Me autamme organisaatiotanne tässä prosessissa. Vedämme teille suunnittelu- ja kickoff -palaverit, joilla käynnistetään aina uuden järjestelmän käyttöönotto. Projekti vaatii sitoutumista myös teidän avainhenkilöiltä. Me vedämme kyllä projektin, mutta emme pysty siihen ilman asiakkaan apua. Käyttöönottoprojektit kestävät aina vähintään muutaman viikon ja usein useita kuukausia, me olemme organisaatiosi tukena koko projektin ajan. Emme kuitenkaan tämänkään jälkeen katoa mihinkään, vaan tuemme teitä jälleenmyymiemme järjestelmien käytön ja kehityksen kanssa koko elinkaaren ajan.

 

PIPEDRIVE-KONSULTOINTI

Pipedriven käyttöönotto Zimplen kanssa on nopeaa ja helppoa. Varsinainen käyttöönottovaihe kestää tyypillisesti vain noin kahdesta neljään viikkoa, jonka aikana Pipedrive-järjestelmä räätälöidään vastaamaan kunkin asiakasyrityksen toiveita ja tarpeita. Lisäksi tarjoamme jatkuvaa tukea Pipedriven oikeanlaisessa käytössä.

SharpSPRING-konsultointi

Softaa on helppo ostaa, mutta meiltä saat myös kaikki konsultointipalvelut, joita tarvitsette SharpSpring-järjestelmän eri vaiheissa. Kun uusi SharpSpring-järjestelmä otetaan käyttöön, me olemme mukana koko käyttöönottoprojektin ajan ja varmistamme että saatte järjestelmästä kaiken hyödyn irti heti ensimmäisestä kuukaudesta alkaen.