Sharpspring-KONSULTOINTI

OTA KAIKKI HYÖTY IRTI MARKKINOINNIN AUTOMAATIOSTA

Konsultointipalvelut MARKKINOINNIN  AUTOMAATION KÄYTTÖÖNOTTOON

Markkinointiautomaatio-ohjelmiston käyttöönotto on muutoshanke, jossa laadukas sisältö takaa projektin onnistumisen. Me Zimplellä huolehdimme, että saat automaatiostasi kaiken irti. Kartoitamme kick-off-palaverissa liiketoiminnan tavoitteet sekä suunnittelemme markkinoinnin flow-kaaviot tärkeimmille asiakasryhmille. Käyttöönottoon sisältyy lisäksi yhden admin-käyttäjän koulutus SharpSpring-järjestelmään sekä kuukausittaiset ohjauspalaverit onnistumisen varmistamiseksi.

Valmiit konsultointipaketit tai juuri sinun tiimillesi räätälöity kokonaisuus

Olemme suunnitelleet uusille SharpSpring-asiakkaillemme helpot askeleet järjestelmän käyttöönottoon. Käyttöönottopaketti sisältää SharpSpring-järjestelmän perus käyttöönottoon tarvittavat tehtävät. Lisäpalveluista voit myös valita mukaan teidän yritykselle tärkeitä palveluita. Mikäli koet, että haluat teille erityisesti suunnitellun kokonaisuuden, ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva Zimple-paketti.

Eetu Tauriainen – Chief Marketing Officer

 

Sharpsprigin käyttöönotossa auttaa Eetu, joka on konsultoinut useita kasvu- sekä pörssiyrityksiä sisältömarkkinoinnissa ja markkinointiteknologioiden hyödyntämisessä. Eetu auttaa asiakkaita niin teknisien asioiden kanssa kuin markkinoinnin suunnittelussa. Käyttöönotto sujuu tehokkaasti ammattilaisen vetämänä ja lopputuloksena saadaan
yrityksellenne täysin automatisoitu markkinointikone.

Ota yhteyttä, niin laitetaan teidän yrityksen markkinointiautomaatioasiat kerralla kuntoon. SharpSpring on loistava järjestelmä niin pienille kuin suurille yrityksille.

SHARPSPRING-käyttöönotto

4900
00
kertalaskulla
  • Kick-off -määrittelypalaveri
  • Markkinointisisältöjen analysointi
  • Olemassa olevan markkinointisuunnitelman analysointi
  • Nykyisen markkinointisuunnitelman ja sisältöjen jalkauttaminen SharpSpringiin (4x automaatioflow)
  • Käyttökoulutus Admin-käyttäjille
  • Seuranta- ja kehityspalaverit 3kk
  • CRM-integraatio ja vaaditut tekniset perusasetukset
  • Kontaktien synkronointi
  • Lead scoring -suunnittelu ja toteutus SharpSpringiin

Markkinointiautomaatio-lisäpalvelut (alv 0 %)