fbpx
Zimple - KUMPPANISI MYYNNIN ja markkinoinnnin YHTEISPELISSÄ

Webinaari: Pipedrive ja M-Files yhteiskäytössä

On olemassa ainakin kahdenlaisia firmoja:

  1. Myyntiprosessi on timanttinen, mutta asiakkuuksiin liittyvien tärkeiden arkistoitujen dokumenttien hallinta takkuaa.
  2. Kaikki tärkeät paperit ovat tallessa ja erinomaisesti löydettävissä asiakkuuden hallintaan liittyen, mutta suoraviivainen myyntiprosessi uupuu.


Me otammekin nyt 
Toshiban kanssa pöydälle kaksi erittäin tärkeää asiaa: dokumenttien hallinnan modernisointi sekä myyntiprosessin tehostaminen M-Filesin sekä Pipedriven avulla.

Olemme nauhoittaneet live-webinaaria varten tykityksen, jossa annamme käytännön vinkkejä näiden kahden järjestelmän yhteiskäytölle demon voimin.

Päivystämme webinaarissa live-chatin päässä ja voimme aktiivisesti vastailla kysymyksiin tarpeen mukaan. Nauhoite kestää noin 30 min.

Käymme läpi webinaarissa esimerkein tarjousprosessin eri vaiheet ja keskitymme lisäksi olemassa olevien asiakkaiden sopimushallintaan.

Meiltä webinaarissa esiintyy Zimplen Pipedrive-intoilija Juho ja Toshibalta mukana on M-Files-ammattilainen Vellu. Näillä kavereilla on edustamistaan järjestelmistä vuosien kokemus ja he ovat itse toteuttaneet webinaarissa näytettävät automaatiot ja integraatiot.

Ilmoittaudu webinaariin nyt ja saa arvokasta tuntumaa siihen miten ketterä CRM saadaan liitettyä tehokkaasti M-Filesiin. 

Nauhoitettu webinaari katsottavissa alla tai täältä.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Soita 000 000 0000